WORK IN PROGRESS (място за публикации в развитие)


АКО ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ПОПАДНЕТЕ СЛУЧАЙНО НА ТАЗИ СТАТИЯ, НЕ Я СПОДЕЛЯЙТЕ!!! ТОВА Е "РАБОТНИЯ ПЛОТ НА БЛОГА" И СЪДЪРЖАНИЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА НЯКОЙ ДРУГ!!!

Save Ioanna's Life

Любимата българска DnB изпълнителка - Joanna Syze, е подложена на трудно и продължително лечение в САЩ. Както знаете, изпълнителката има желание да се прибере в България, но е финансово възпрепятствана. Причината е, че Йоанна трябва да пътува с медицински транспорт - специално легло с нужното болнично оборудване и необходимият болничен персонал. Такъв вид трансокеанско придвижване струва прекалено много пари (35 000 $). Самото лечение също изисква доста средства, което прави медицинският транспорт финансово невъзможен. Йоанна наистина желае да види родината си и да продължи лечението си тук, но има нужда от помощ.

Air Ambulance Flight
Снимка: Google
В България преди няколко месеца беше стартирана масова кампания. Създадоха се много "Help-страници" в социалните мрежи. Огромно количество снимки публикации се харесваха и споделяха. Естествено Facebook съпричастността не доведе до никакви резултати. Йоанна продължава да е в САЩ, а медицинският транспорт продължава да изисква финансови средства, а не харесвания и коментари.

В страната няколко момчета (помолен съм да не споменавам имена) продължават да правят всичко възможно, за да изпълнят мечтата на Joanna Syze. Апелите от страна на страницата Save Ioanna's Live не спират. Бяха организирани и две партита, на които можеше да се помогне под формата на благотворителност. Имаше успех, но минимален. Никоя голяма организация не "пое щафетата" и форматът с благотворителните партита беше забравен.
Но борбата продължава. В България освен чрез страницата Save Ioanna's Life, средства се набират и по следните начини:

>>> GoFundMe, където средствата се набират чрез клик.

>>> Чрез закупуване на албума Rodina от сайта AdNoiseam (свалянето на траковете и споделянето им през YouTube няма да помогне в случая)

>>> Чрез дарителска сметка:

Daniela Ivanova Borovska

Alpha Bank - Bulgaria

IBAN BG98CRBA98981030023639


Графит в Амстердам (автор: Danny Recal):


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!