Събуди се! w/ Starteras & Xonic @ Backyard - 1.11.14


1-ви ноември е Денят на Народните будители. Почитат се имената на всички български просветители, революционери, книжовници и духовни дейци. Денят е национален празник на Републиката.

Но явно на никой няма да му пука! Честно. С болка на сърцето го казвам. Все пак в петък е Хелоуин. Ще се маскираме и ще се напиваме по случай някакви католически празници и келтски традиции. Защото сме бъдещето на страната. И така сме решили! ... сарказъм да има ... иначе, обратно на темата.

По традиция 1-ви ноември се празнува с факелни шествия в цяла България (все още, въпреки, че факлите са все по-малко). На чистият и светъл празник, в бар Backyard, един от най-големите патриоти на българската басс-сцена - Starteras, организира урок по българщина.
В съботната вечер, от 22:00 часа, в бара на ул. Шишман 22 музиката ще диктува правилата. Подбрана е селекция от качествен класически хип-хоп, фънки вметки и малко breakz.

Starteras отдавна се е показал като един от най-големите разбирачи на хип-хоп музиката. Селекцията му винаги е била еталон за истински рап, изчистен и неопетнен от всеобщата комерсиализация. В сетовете на Васко няма стилове и епохи. Само качествен хип-хоп от най-висока класа. Стари класики, нови нечувани продукции, стотици плочи и безпогрешни умения зад грамофона. Всичко това - поднесено към ушите ни от един от най-големите в занаята.

Освен Starteras, зад пулта ще бъде и Xonic от Camp Sessions. Той е един от по-младите селектори и разбира от почти всички нюанси на басс-музиката. Xonic е подгрявал немалко големи хип-хоп партита и по начин на миксиране и подбор на тракове не отстъпва на нито един от световноизвестните селектори.

Дата: 1-ви ноември
Начален час: 22:00 часа
Вход: Свободен
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!