UNDERGROUND ELECTRO // ELECTRONICA // DRUM & BASS NIGHT @ MixTape 5 - 25.10

Програма:

22:00 - Opening
22:30 - Alechek
00:00 - EXo
01:00 - DTK
02:00 - ADJ
03:00 - ErrorBeauty
04:00 - Targy
05:00 - Faith

=====================================================

На 25-ти октомври MixTape 5 ще е домакин на доста интересно събитие. Малката зала на клуба ще е място за среща между лондонския и български електронен ундърграунд.

Вечерта ще бъде стилово разнообразна. Освен силното DnB присъствие от България, на сцената ще се появят и няколко интересни електронни проекта. Списъкът с изпълнители е повече от интересен, а идеята на партито се случва за първи път в България.

Всяко голямо парти (което не е локалка) си има гости от чужбина. Специално за вечерта от Острова ще акустира ADJ /Pyramid Transmissions/. Лондонският артист вече 20 години се занимава с продуциране на музика. За цели 25 години като DJ, Анди е обиколил почти целия свят. Стилът му е повече от характерен и е смесица между IDM, electro и интересни и дълбоки бесс-елементи. Факт е, че в дългата си и пъстра кариера, ADJ е издавал за част от най-големите лейбъли в световен мащаб. Присъствието му на малката сцена на MixTape 5 ще бъде повече от богатство за българските фенове.

Електро вълната ще бъде допълнена от двама български DJ. Alecheck и ErrorBeauty ще разнообразят стилово вечерта.
Alecheck /Sci Fi Records, UK/ е софийски продуцент, чийто музикален проект представлява сполучлив и мелодичен експеримент с уникален ритъм и интересни бийтове.
ErrorBeauty е electro/electronica продуцент от България. С богатата си музикална култура и усещане за електронните звуци, електро дивата вече наложи своя уникален и агресивен стил. ErrorBeauty е добре позната в ъндърграунд средите както на София, така и на Лондон. Навсякъде, където е миксирала, публиката е оставала без дъх. А продуцентският й нюх и хъс й е спечелил признателност сред всички лейбъли, които са издавали нейна продукция (а те нито са малко, нито са слаби).

Българската вълна ще бъде продължена от няколко интересни DnB проекта:

DarkTechnik a.k.a DTK е един от пионерите на хард техно културата в България. От малко повече от година DJ-ят навлезе в дълбоките води на Drum and Bass. Тежките му басс-линии и разнообразна селекция се приема добре от българската публика. Това от своя страна е голямо признание, тъй като всички знаем колко компетентно и критично може да бъде басс-обществото в страната.

EXo /Mirizma, HMSU/ е неспирен откривател на уникални басс-стилове за България. В над 15-годишната си кариера Георги е човекът, който е имал най-голям принос за навлизането на Dubstep, Drumstep, Autonomic DnB и още десетки течения в страната. От няколко години насам, EXo развива организацията Mirizma, чиято цел е да промотира и развива български басс-таланти (сред които е и ErrorBeauty).
Като стил на миксиране, EXo може да бъде класифициран като "анти-тракторист". В неговите сетове са характерни 3 неща: пълна липса на любов към 'пускането" с лаптоп; иновативни и нестандартни решения с ексклузивна селекция и нови стилове; неспирен double drop.

Targy /MMUUZZAA, HMSU/. Targy e един от основателите на HMSU. Негово дело също са радио шоуто "The Colours of Drum n Bass" и арт-организацията MMUUZZAA. Димитър е неуморим новатор и организатор. В дългата си кариера, Targy смени доста стилове, но винаги е налице фактът, че публиката обича неговите сетове!

Faith /Warfare Recordings/ е може би най-силно развиващият се талант в България. Един завършен и страхотен DJ. Неговият професионализъм и перфекционизъм успяха за кратко време да го превърнат в един от любимците на българската публика. Сетовете му са чист урок по neurofunk, а отскоро Faith реши да разнообрази миксовете си с добре селектиран Techstep. От половин година той и двамата му колеги Pandemic и TechDown развиват neurofunk/minimal лейбъла Warfare Recordings, чийто първи релийз съвсем скоро ще излезе на бял свят.

Партито е с начален час 22:00 часа. Входът е почти символичен - 6 лева до полунощ и 8 - след.

На 25-ти Рожден ден празнува основателката на Autonomic DnB - Яна (Rainbow Pills). Това е още един повод за страхотно прекарване!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!