The Bug & Flowdan @ Terminal 1, 26.11 (сряда)


Столичният Club Terminal 1 не спира да предлага страхотни партита на своите фенове. В Bass Blog вече ви запознах с участието на SunSay. Следващото събитие, което ще ви представя ще се състои на 26-ти Ноември. За първи път в страната ще гостува дълго чаканият изпълнител The Bug. "И сам воинът е воин" не важи за това парти. The Bug ще бъде рамо до рамо на сцената с едно от най-добрите МС-та в световен мащаб - Flowdan.

The Bug стартира своята кариера през 1997-ма година. Първата му колаборация е с ветеранът DJ Vadim. Тракът 'Tapping the Conversation' бързо се превръща в хит. Парчето е включено в саундтрака на филма Conversation (реж. Ф. Ф. Копола).
В последствие Кевин (The Bug) става един от най-търсените вокали в световната басс, реге и дъб сцена. Следват безбройни колаборации с водещи имена в света на музикалния бизнес. Славата му не спира да расте. Множество световни издания започват да пишат статии за младият изпълнител. Списъкът с релийзи на The Bug става все по-дълъг. Той участва както с индивидуални парчета, така и в колаборации с големи звезди в издания на най-големите музикални лейбъли.

Flowdan е не по-малко безпогрешен зад микрофона. Звездата му изгрява с участия в различни лондонски нелегални радиа. Още от 2000-та година гласът и стилът на пеене на Flowdan започва да става лесно разпознаваем за милионите фенове на underground музиката в Британия. С "кварталната" слава започват да идват и различни предложения за колаборации и участия в различни проекти. Все повече продуценти и издатели търсят неговите услуги. Flowdan бързо се превръща в едно от най-желаните МС-та и безбройните му участия са взривявали главите на множеството му почитатели.
През 2007-ма година Flowdan взривява класациите с dubstep парчето 'Skeng' (с участието на The Bug, издадено от Hyperdub). Оттогава насам кариерата на МС-то започва да върви главоломно нагоре. Гласът на Flowdan се чува в различни издания на Metalheadz, Tampa и др. Все повече DJ и изпълнители го канят за колаборации. А хитовите му парчета не спират да радват ухото на меломаните.Вечерта ще бъде дива и незабравима. Клубът отваря врати в 21:00. Българските участници Lazy Face и The Science (Live) излизат час по-късно. Началото на живото представление на двамата британци ще бъде около 23:00.
Билети се продават в мрежата на eventim. Цената засега е 20 лева, в деня на събитието ще е 25. Клубът е с ограничен капацитет, побързайте да закупите своите пропуски за партито!

Bass Blog ще ви държи в течение със всички промени около събитието.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!