Targy & Lusy @ Падналите Ангели, 24.10 - 22:00


Вечерта на 24.10 ще бъде много натоварена откъм събития. Партитата за деня са над 10, Bass Blog ще ви запознае с повече от половината от тях.

Едно от интересните събития ще бъде в бар "Падналите Ангели". От 22:00 за забавлението на публиката ще се грижат двама от пионерите на басс-музиката в България - Targy и Lusy. Селекцията ще бъде повече от разнообразна, а купона - повече от гарантиран.

Drum and Bass Madness с Targy и Lusy

Targy e един от двигателите на басс-културата в България. През далечната '99-та той и Тома Соколов AcidTrip основават най-силната DnB организация в страната - HMSU. Targy също така стои зад създаването и организирането на редица open air фестивали, както и такива на закрито.
В музикално отношение Димитър е стриктен в своята DnB селекция. За петъчното парти е обещал да подбере най-доброто от всички танцувални стилове Drum and Bass. От Liquid до TechStep. Всичко, без излишни изгрубявания. Targy наистина знае как да поддържа тонуса на публиката. Техниката му на миксиране е безупречна, а подбора на тракове - уникален.

Lusy е по-малко известен на българската публика. Въпреки това, той се занимава с DnB от самото му навлизане в страната. В петъчната вечер Lusy ще ни предложи малко по-разнообразна селекция, която може и да излезе от рамките на познатия Drum and Bass.

Партито е с начален час 22:00 и ще продължи до сутринта. Входът ще е свободен. Клуб "Падналите Ангели" се намира на ул. Алабин 24, всамия център на София.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!