SunSay (5Nizza) @ Terminal 1, 12. и 13. ноемвриНа 12.11 клуб Terminal 1 ни предлага една интересна реге вечер с участието на Sunsay (RU, UKR).
Заради засиления интерес към събитието, Sunsay са се съгласили да изнесат живо участие в клуба и на следващата вечер - 13-ти ноември. Билетите за новото събитие ще бъдат пуснати в продажба съвсем скоро.

Synsay е дело на украинеца Андрей Запорожец. Името на артиста нашумя преди повече от десет години като част от украинското дуо 5Nizza. Групата е създадена през 2000-ната година в Харков (Украйна). Двамата артисти (Запорожец и Бабкин) създават доста разнообразна музика, използвайки главно реге, фънк и хип-хоп елементи. 5Nizza издават три албума, участват в много фестивали и печелят доста награди. Групата се радва на огромен успех и спечелват огромна маса от фенове навсякъде по света.
През 2007-ма година пътищата на дуото се разделят и всеки поема в своя посока. Сергей Бабкин започва солова кариера, докато Запорожац основава проекта SunSay.

Групата SunSay е създадена през 2007-ма година. В началото Запорожец и няколко негови колеги акцентират върху преработване на неиздавани и хитови парчета на 5Nizza, но бързо започват да създават и собствено творчество. През проекта минават доста хора, докато най-накрая не се стига до крайния вариант от шестима. SunSay използват в песните си доста алтернативни хип-хоп и рок елементи, съчетани с реге вокали, фюжън и фънк.

На партито в Terminal 1 SunSay ще представят както лично творчество, така и много от утвърдените парчета на 5Nizza.

Българското участие на партито също ще е от класа. Подгряващ сет преди гостите ще направи майсторът на миксирането на ямайска музика - Lazy Face. Освен гениалният селектор, на сцената ще излязат и трима любимци на българската публика. Zafayah, Yoko и Sensei ще взривят публиката със съвместния си акустичен проект.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21:00. Българският съпорт ще започне около 21:30. SunSay ще излязат на сцената в 23:00.
Билетите вече са в продажба в мрежата на eventim. Началната цена е 30 лв. (за 100 билета). Останалите билети ще са по 35 лева. На входа ще са по-скъпи - 40 лв. Клубът е с ограничен капацитет от 400 чавека, така че побързайте да закупите "ценна хартийка", че може и да свършат преждевременно.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!