SILENT CITY & 4PK и ABYSMATIC LIVE @ club *MIXTAPE 5* - 18.10


На 18-ти октомври, събота, в столичния клуб MixTape 5 ще се проведе интересно басс-събитие. На сцената на малката зала на клуба ще излязат рапърите Silent City (подкрепени от колегата им 4PK) и "повелителят на демоните" Abysmatic.Silent City са българско рап дуо. Членовете му, Масурски и Римо, отдавна са спечелили сърцата на феновете в България. Бързите рими на групата винаги засягат социално значими теми, а бийтовете показват добро познаване на басс-културата. Silent City вече дълги години радват феновете си с уникалния си стил на рапиране и представяне на наболелите проблеми. Сценичните им изяви условно се разделят на две части. В "класическата" Николай (Масурски) и Адриан (Римо) връщат слушателите си към корените на групата, докато в "енергичната" лириката на двамата поети е поставена над доста тежки и дълбоки бийтове (а понякога и брейкбийт). В последните си участия, Silent City неотменно са подкрепяни от колегата им 4PK. Така ще бъде и в събота. Заедно с колегата си от XPRSN, своеобразното трио ще залее феновете с качествен речетатив върху здрави бийтове.

>> Silent City

Abysmatic е уникален DubStep и Drum and Bass проект. В него са включени метълкор артистите от This Burning Day и DJ-ят на ню-метъл пионерите FYELD. Abysmatic черпят вдъхновение от легендарните групи The Prodigy и Pendulum, но отдавна са намерили своят неповторим стил. Към дълбоките и тъмни бийтове на Денис Ников (DJ-ят в проекта) са добавени безкомпромисни живи китари и барабани. Abysmatic вече са на път да издадат втори релийз за хоп-хоп лейбъла Illmate. Част от новите парчета ще бъдат представени за първи път в събота (18.10) и публиката ще има уникалния шанс да ги чуе и усети на живо!

>> Abyssmatic

Партито ще започне в 20:00 часа. Входът до полунощ ще е 5 лева, след това - 7 лв. Можете да вземете и електронен билет през eventyard (стойност - 5 лв.).

Дълбоки бийтове, тежки и ударни живи инструменти, високоскоростна стойностна лирика. Има какво да се чуе в съботната вечер! Не е за пропускане! Заповядайте!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!