Reverie, Louden & Self Provoked MC @ MixTape 5

Американската хип-хоп дива Reverie ще гостува в София. Безкомпромисното рапиране на дамата ще зарадва феновете в MixTape 5 на 24-ти октомври.
Reverie идва по покана на Phat Bride Productions. Поводът е следният: София е спирка от нейното европейско турне 'Russian Roulette Tour'.

Phat Bride Productions ще направят поредното грандиозно рап-парти в София. След феноменалните представяния на Onyx & Dope D.O.D и MadChild, по тяхна покана на малката зала в MixTape 5 ще рапира американската фурия Reverie. Мацката няма да бъде сама на сцената. Заедно с нея ще дойде и "сценичната й половинка" Louden. Двамата вече са реализирали няколко проекта, в които тежките инструментали на бийт-мейкъра подчертават феноменалната лирика на Reverie.

Като скрит доскоро 'Very Special Guest' (което е характерно за партитата, организирани от Phat Bride) е поканено и хип-хоп чудото MC Self Provoked. Младежът също радва публиката с добър речетатив и страховита лирика. На 24-ти октомври той ще забие тежко, заедно с калифорнийските си колеги.

=======================================================

Вече е обявено и българското участие. Двамата артисти, които ще представят страната ни са представители на SofiaNest. Момчетата показват добра селекция, смесица от Jazz, Funk, Blues, Soul и разбира се - Хип-Хоп. Ето и кои са те:

> L.e.g.e.n.d.a.r.y.
SoundCloud Profile

> Mr. Endless
SoundCloud Profile

SofiaNest - Facebook

=======================================================

За момента билетите са с цена 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на TicketLogic.
Очаква ни поредна ъндърграунд хип-хоп вечер, каквато само Phat Bride могат да направят. Присъствието, ако не задължително, е строго препоръчително!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!