Reality Check @ Backyard - 08.11, 22:00


В съботната вечер на 8-ми ноември, bar Backyard ще ни предложи да сверим светогледа си с реалността. За целта в заведението са поканени цели 10 артиста, които ще ни покажат новостите в басс-музиката.

Цели 6 DJ ще ни представят своите виждания за реалността около тях. Зад пулта в бара ще застанат Bruhu, PanegaTa, Kenobi, Monotype, HarryUp и DTK. Всеки един от тях се е съсредоточил към различни стилове в басс-музиката, което означава, че ще ни бъде представена цялата палитра от DnB жанрове (и не само).

DJs:

Bruhu /Camp Sessions/
DTK /Soho/
HarryUp /Breakalicious/
Kenobi /Гръм и Бяс/
Monotype /Double UV/
PanegaTa /Гръм и Бяс/

Kакто знаете, повечето партита в бара минават под съпровода на част от най-добрите български МС-та. И тази вечер няма да е изключение. Chibook ще взриви помещението с бързите си фрийстайли, а за по-карибското настроение ще се погрижат Jahmmi и Каppa Irie. Магически вокални елементи ще поднесе певицата Десислава Петрова. А за да бъде партито на още по-високо ново, ще бъде добавен и допълнителен звук.

MCs & Vocals

Jahmmi Youth
Kappa Irie
Chibook
Десислава Петрова

И на това парти входът ще е свободен, но само до полунощ. Ако решите да посетите партито в ранните часове на 9-ти ноември, ще трябва да дадете 5 лева на входа.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!