RAGGATTACKS 7 @ Bar Jazzmatazz (25.10 - 22:00)

Bar Jazzmatazz не спира да разнообразява вечерите на софиянци с перфектни партита. В малкото заведение в подлеза на НДК са присъствали какви ли не големи звезди. А купоните, колкото и разнообразни да са те, винаги пълнят клуба с жадни за музика и алкохол младежи. В Jazzmatazz често стават страхотни хип-хоп вечери. DnB партитата винаги пълнят целия подлез около бара. Не са рядкост джаз и реге вечери. А афтърпартитата - това е запазената марка на Jazzmatazz!
За около седмица барът беше затворен. Направени са няколко промени. След кратка почивка персоналът на заведението е готов да посрещне натоварения есенно-зимен сезон. Тази събота (25.10) разчупените ямайски ритми ще озвучат подлез "Галерия" на НДК. Пионерите от ZionLionz Soundsystem ще отговарят за мелодичността и красотата на селекцията. Причината е - седмото издание на Raggattack поредицата. Зад пулта ще са двама от лидерите на организацията - DJ Zion и DJ Astrala. Двамата са водили безброй реге партита в дългата си кариера и определено знаят как да представят най-доброто от ямайската музика. Стари класики, нови хитове, свежи "отклонения" и прекрасно настроение. Това е атмосферата на партитата на ZionLionz Soundsystem.
За да бъде партито повече от успешно, ще трябва някой да ръководи нещата. С микрофон в ръка Kappa Irie ще припомни на аудиторията защо е един от най-обичаните реге изпълнители в страната.

Купонът е с начален час 22:00. Входът ще е свободен. Ако не ви се слушат тежки басове и електронна музика, Bar Jazzmatazz е вашето спасение за вечерта! Ще се лее мелодия и алкохол. Бъдете там!


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!