[Preview] Funkware - The S EP & Feel Good EP


Funkware е български DJ, радващ се на голямо признание извън страната. Негови творби са издавани от редица големи лейбъли, сред които са Good Looking Records, Inform, So Deep Recordings, Sonata Records и много други.
Стилът на Funkware е труден за объркване. Изчистена бас линия, украсена с множество джаз и фънк елементи и дълбоки и чувствени вокали. Висока музикална култура, перфекционизъм, интелигентност. С това се характеризират безбройните качествени продукции на Funkware. Това личи не само от проектите му за други организации, а и от работата му с изявени продуценти в собствения му лейбъл Funkstuff Recordings.

В рамките на една седмица, Funkware издаде 2 релийза, с които искам да Ви запозная.

На 29-ти септември бе издаден The S EP. 4-те jazzy & funky трака са лесни за възприемане и бързо успяват да раздвижат и най-скования човек. Тавата излезе от лейбъла Soul Bros и може да бъде закупена от Junodownload.


SoundCloud Preview
JunoDownload

На 6-ти септември бе изкарана и компилацията на Future Sounds of Sofia - Urban Survival Kit pt. One. В нея Funkware участва с трак с вокалистката Carrol ('Like a Waterfall'). В същият ден бе издаден и Feel Good EP от So Deep Recordings. Поредна красива продукция, достойна за колекцията на всеки меломан.Подкрепяйте българските изпълнители! 7 лева е прекалено ниска цена за който и да е от двата шедьовъра!!
В края на следващия месец Funkware ни е приготвил LP, което ще излезе за неговият лейбъл Funkstuff Recordings. Със сигурност ни предстоят много красиви моменти с музиката на Funkware!!!


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!