Position Chrome Label Night vol. 3 @ 4km, 13-ти Декември (Събота)


Каквото и да си говорим, в България обичаме Hardcore DnB. И има защо. Двамата най-известни продуценти в страната - Ogonek и COOH, отдавна се превърнаха в любимци на феновете и бързо вкараха тежкия звук надълбоко в сърцата им. Колкото и разнообразна да е сцената в страната, Hard Bass-a винаги ще е на голяма почит!

Точно за това и световния елит на Hard Bass-a обича да идва в България. Ултратежкият лейбъл Position Chrome ще реализира трето страховито парти във 4km Party Center по покана на COOH, с подкрепата на HMSU. Самият собственик на немската организация - The Panacea ще е сред гостите на вечерта. Освен него, зад пулта в голямата зала на клуба ще застанат още две от големите звезди на лейбъла. В списъка с артисти са и трима български психопати, чийто сетове са не по-малко груби от тези на гостите.Да започнем с гостите:

Gancher & Riun стартират своята тежка продукция през 2007-ма година. Двамата близнаци от Санкт Петербург са издавали за всички по-големи Hardcore DnB лейбъли. Освен за Position Chrome, руснаците са реализирали продукции за PRSPCT, Tainted Audio, L/B и др. Здравият им бийт и бързи басс-линии доста се харесват на публиката в световен мащаб. За кратко време G & R се превръщат във водещи артисти в жанра. С неспиращ прилив на енергия близнаците поддържат високото темпо на движение в публиката. Техните представления по целия свят са оставили тежки спомени в главите на присъствалите. В третото си участие на родна земя, от руското дуо са подготвили поредна порция свръхсилен и тъмен басс. А фактът, че двамата ще празнуват 22-рия си Рожден ден на 4-ти километър, сам по себе си говори, че ни очаква умопомрачително зрелище.

Gancher & Ruin в SoundCloud

The Panacea (Ger) е основател на Position Chrome и един от пионерите в Hardcore DnB. Безграничната ярост в сетовете на немеца разбива мозъците на феновете още от далечната '96-та. Зад гърба си продуцентът има безброй участия, 11 LP-та и цели 45 ЕР-та. Негова продукция е издавана от абсолютно всички големи Hard Bass лейбъли. Индивидуалните му тракове са еталон за Hardcore DnB. А колаборациите му с целия тежък DnB елит подчертават нестихващата агресия в усещането за музика на The Panacea.
На 6-ти октвмври Position Chrome пуснаха в продажба своя 90-ти релийз. Зад двата трака в проекта стоят именно The Panacea и руският титан C.A.2K. Траковете Tensions are High и Tomorrow's forefront Machine са чиста проба размазващ Hardcore DnB от най-висока класа.

The Panacea в SoundCloud

High Rankin (UK) е британски продуцент от Брайтън. Той е един от най-ексцентричните продуценти на Острова, като неговото творчество се простира както в DnB, така и в DubStep. Неговият стил е абсолютно разнообразен, но изцяло подчинен на дълбокия и твърд басс. Кариерата на британеца започва през 2008-ма година. За кратко време High Rankin издава редица добри релийзи за няколко водещи лейбъла в басс-музиката. Британецът печели популярност и с вкуса си към създаването на доста раздвижени ремикси. Траковете на High Rankin се приемат добре от публиката, за което говорят множеството продажби и преслушвания в социалните мрежи.
Едно от най-силните издания на High Rankin е за Position Chrome. Сингълът The Rat / Horrorcane стана истински световен хит. Двата трака са еталон за Hard Bass и бързо превърнаха британеца в любимец на феновете на тежкия звук.

High Rankin в Soundcloud

==========================================

Българските DJ:

COOH е световно признат Hardcore DnB майстор. Неслучайно е смятан за един от най-добрите в жанра. След безброй солови изяви и мощни колаборации с водещи имена, сред които The Panacea, Limewax, Counterstrike, Current ValueOgonek и много други, Иван доказа, че тежкият бас е в кръвта му. Където и да отиде извън България, публиката го посреща, крещейки името му и го изпраща без сили, изморена след музикалния терор, изсипан в ушите й. В България той и Валери са най-големите любимци. Двамата са едни от пионерите на Hardcore DnB в страната и са главните "виновници" за популярността на този стил у нас.
Иван има и няколко други арт-проекта. Освен перфектните му графики, и другите му прояви и псевдоними (БALKANSKY, Project Zenit, Drum Kid ...) се радват на голям успех. COOH също така стартира работа по собствен лейбъл - ABCD, който не спира да изкарва качествена продукция на световния пазар.

Ogonek притежава собствен агресивен стил - OgoStep. Той е един от любимците на българските фенове. В световен мащаб също се радва на големи успехи. Вече повече от 15 години, Валери е сред водещите Hard Bass продуценти. След множество успешни изяви за организации от калибъра на Position Chrome, PRSPCT, Yellow Stripe и други, за него дойде време да създаде собствен лейбъл. MetafiziQ Recordings за кратко време се превърна в една от най-зловещите продуцентски компании на Hard Bass сцената.
Всяка изява на Ogonek е съпроводена с пълен екстаз от страна на публиката. Бруталните му сетове, изпълнени само със собствена авторска продукция и такава на лейбъла му, се приема добре от феновете, които винаги искат от него да не слиза от сцената.

Въпреки своите 20 години, L 33 вече се превърна в една от най-големите звезди на световната DnB сцена. За това свидетелстват множеството му издания и тракове за водещи лейбъли. Релийзите на Даян винаги се превръщат в хитове, веднага след като излязат на пазара. Освен успешен продуцент, L 33 е и страхотен майстор на сетовете. Феноменалните му умения в миксирането, както и винаги изненадващия подбор на тракове и решения за смесването им са запазена марка за стила му. Въпреки, че е сред водещите neurofunk DJ, участието му в Position Chrome Label Night не е изненада за никого. Убеден съм, че L 33 няма да разочарова вкуса на Hard Bass феновете на 4-ти километър и неговият сет ще бъде пореден музикален шедьовър, достоен за слуха дори и на най-зле "направения" хейтър.

==============================================

Партито е с начален час 22:30 часа. Входът е 15 лева до полунощ и 20 - след полунощ. Звукът отново ще е предоставен от ClearSound.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!