Mirizma & Platform pres. Дъбов Лес @ Маймунарника - 15.11


Най-старата dubstep организация и най-силният басс-лейбъл в България обединяват сили за едно грандиозно DubStep събитие. На 15-ти ноември почти целият DubStep елит ще представи сетове в зимния Маймунарник.

Преди няколко седмици бе партито на Betafuture в Маймунарника. Събитието се явяваше първо за зимния сезон в заведението. За първи път бе пусната в експлоатация закритата част с капацитет от 150 човека. Лятото беше хубаво на открито, но за зимата трябваше да има промени в мястото. Дървената конструкция си има собствен бар, пази топло. Музиката не е нищо особено като колони, но за капацитета е напълно достатъчна. Може би малко повече бас трябва, но то басс-а никога не стига.
Целият капацитет на лятната градина е превърнат в зимна такава. За пушачите. Следователно, ако има 1000 човека на събитието, 100 могат да са вътре, 900 - навън и да пушат. В студени вечери и нощи се препоръчва ротационния принцип.
Недостатък: "мръвката" е на открито. Но все пак не е културно да ядеш картофи с пръсти. Сега ще се използват зимни ръкавици. Културна работа.
Но стига толкова за Маймунарника! Който дойде, ще види как е. На мен ми харесва.

Да се върнем на темата! Събитиeто! За пръв път от много време насам Platform и Mirizma се обединяват в общо парти. Цели петима артисти ще представят двете организации. Конфекцията на партито ще бъде основно DubStep с Dub отклонения (само споменавам, че дъб и дъбстеп НЕ са синоними ... бреееей, ти да видиш).

Line Up:

Basscatz /Platform/
Daffonso /Mirizma/
EXo /Mirizma/
KmN /Mirizma/
Vallew /Platform/

Купонът ще започне по тъмно. Входът ще е свободен. Паленето на огън и опъването на палатки не е препоръчително, нищо, че ще сме в гората.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!