METALHEADZ празнуват 20 годишнината си в България [UPDATED]


UPDATE: Вече няма билети по 15 лева. Последната Пропаганда, където можеха да се намерят такива приключи. Днес и утре цената им е 20 лева, а в деня на събитието - 25.

Вече е ясна и програмата на вечерта:

23:30 - 00:00 - EXo
00:00 - 01:30 - DOC SCOTT
01:30 - 03:00 - Ulterior Motive (Album Launch)
03:00 - 04:30 - Dom & Roland
04:30 - 05:30 - High Roll
05:30 - 06:30 - Ogonek

====================================================
Легендарният Drum 'n' Bass лейбъл Metalheadz празнува своя 20-годишен юбилей. По покана на водещата басс-организация в страната, HMSU, британците ще отбележат годишнината си и в България. София е спирка от световното турне 20 years of METALHEDZ. Следващият петък (11.10), 4km Party Center ще посрещне част от звездите на британския лейбъл.

Кои ще идват?

Ulterior Motive  са британско дуо, базирано в Бърмут. Джеймс и Грег отдавна са част от DnB сцената на Острова. Двамата артисти имат издания за почти всички водещи лейбъли в Британия, а новият им албум за Metalheadz вече е пуснат в предварителна продажба. Именно Fourth Wall LP е причината Ulterior Motive да са в България. На 11.10 дуото ще представи своя нов проект на българската публика.

Ulterior Motive - Open Up [The Fourth Wall]

Doc Scott - Освен основателят на лейбъла, Goldie, Doc Scott е един от малкото хора, които са видели цялото развитие на Metalheadz отвътре. Британският продуцент е в "играта" от самото начало. Интересен факт е, че самият Doc Scott също е основател на лейбъл - 31 Records, който също празнува 20-годишен юбилей.
С няколко думи, Doc Scott е видял всичко в световния DnB още от самото начало. Доказателство за това са разнообразните му сетове, които са своеобразна екскурзия през цялата Drum and Bass история до момента.

Doc Scott в Soundcloud

Dom & Roland е с най-тежък стил сред гостите. Артистът вече е бил пред българска публика няколко пъти и наистина ни остави без дъх. Въпреки, че развива свой собствен лейбъл (Dom & Roland Productions), Dom & Roland има няколко емблематични издания и за Metalheadz, което разбира се е една от причините продуцентът да бъде част от гостите на 11.10 във 4km Party Center. ===============================================

Освен тримата гости от Великобритания, на партито ще се насладим на прекрасните сетове и на няколко български артисти.
EXo за пореден път ще представи своя уникален експериментален стил. Както е казано: "За да правиш експерименти, трябва да познаваш материята." А EXo един от хората в България, които познават Drum 'n' Base най-добре.
Не може да се мине с британска бас-вечер, без да се обърне внимание на High Roll. Mocks и Konspirator отдавна се доказаха на публиката на Острова, посредством изданията си за Formation Records. На 11.10 дуото ще покаже отново защо са едни от най-обичаните DnB артисти в България.
Ogonek също ще е част от програмата за вечерта. А това означава само едно нещо: ще се лее тежък бас! Валери вече над 10 години развива своя агресивен стил, наречен от него OgoStep, а откакто основа лейбъла MetafiziQ, сякаш стилът му загрубя повече.

================================================

Партито ще започне от 22:00 часа. Билетите в момента струват 20 лева, като в деня на събитието цената ще скочи с 5 лева. Можете да закупите ценните хартийки от мрежата на eventim, както и от магазините 4:20 Shop и Break Point.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!