iLLBiLLY HiTEC (Ger) & MC Longfingah(Ger) @ MixTape 5 (06.11)


Немската електронна/реге банда iLLBiLLY HiTEC ще гостува за втори път в България. На 6-ти ноември берлинската група ще взриви публиката в столичния клуб MixTape 5. Визитата е част от световното им турне "Reggae is NOT Dead!".

Зад организирането на реге-вечерта стоят пионерите ZionLionz Soundsystem и ReggaeBG. Освен хедлайнерите iLLBiLLY HiTEC, пред публиката в малката зала в MixTape 5 ще застане и реге MC-то Longfingah (Ger). Партито ще бъде с начален час 20:00. Билетите вече са в продажба в мрежата на TicketLogic.bg.

iLLBiLLy HiTEC е берлински проект, който добива голяма популярност в световен мащаб. Групата е свирила във всички по-големи държави и винаги е изненадвала екзалтиралите фенове с нови решения. Групата успешно използва регето, като го смесва с различни електронни стилове: DubStep, IDM, hip-hop. За да бъде пълно разнообразието, бандата винаги използва различни музикални инструменти и MC-та. За визитата си в България, iLLBiLLY HiTEC са поканили сънародника си MC Longfingah. Музикантите са обещали да представят на българската група много нови парчета. Няма да бъде пропуснато да се вметнат и няколко стари техни хита. Партито ще е на ниво и определено няма да добре да бъде пропуснато.

Освен гостите от Германия, в есенната ноемврийска вечер ще можем да чуем и изпълнения на няколко български артиста. Самите организатори от ZionLionz Soundsystem и Kappa Irie ще представят своето виждане към реге-музиката.
За повдигането на настроението подгряващи сетове ще поднесат световноизвестният български dub продуцент Samity (Majestic Samity Sound) и водещият на предаването Jamaica Air Force - Selector Lazy Face.

Партито е с начален час 20:00. Билети могат да бъдат намерени в разпространителната мрежа на TicketLogic.bg. Началната им цена ще бъде между 6 и 10 лева. В деня на събитието цената ще бъде 12 лева.На партито ще има и щанд, на който ще можете да си закупите артикули от водещите брандове Cooyah и Yard.Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!