HellоWeed w/ AMOSS, Toby Rost & Phuture Traxx @ 4km Party Center

На 31-ви октомври е нощта на Вси Светии. Хелоуин. Всички празнуващи обличат странни костюми и се преобразяват в странни същества и герои. Разменят се бонбони и сладки и всички са весели.
Всъщност, да си кажа направо, нямам представа какво се прави на този празник, каква му е идеята и защо се празнува католически празник в България. Но едно е сигурно. Ще има готино парти. Рамо до рамо в оформянето на партито са двете най-мощни организации за електронна музика в България (и не само) - HMSU и Renesanz!!! И двете организации ще имат специален гост! Когато най-големите действат заедно резултатът може да е пълен фурор или абсолютен провал. А всички знаем, че няма как в този случай да се случи второто.

Какво ни чака? 2 зали във 4km Party Center: едната techno, другата drum and bass. Двете култури ще се срещнат във феноменалната вечер на 31-ви октомври.

В DnB залата вечерта ще е b2b (back to back). На сцената ще излязат едни от най-добрите артисти в България (или със сигурност най-добрите, които ще са в страната тогава).

Колегите от Autonomic DnB ЕХо и bzzzt /HMSU, Mirizma/ ще бъдат заедно зад пулта. Което означава, че ни очаква качествена селекция от дълбок, плътен и минималистичен БАСС. Същата линия, но поднесена по уникалния за тях начин, ще бъде представена от артистите на FSS - Phirah & PreSize. Targy /HMSU/ & DTK /Soho/ със сигурност ще допринесат с доста dark настроение в съвместния им сет. А Ogonek & Ruji ще покажат защо MetafiziQ Recordings е едно от олицетворенията на Hard DnB вълната.

Гостите са британци. Amoss /Dispatch, Horizon/. Чували сте ги. Ще ги чуете и на живо. С уникалния им minimal стил и способност да подбират интересни отклонения в сетовете си.

Techno вечерта ще се води от българските машини Balthazar & Jack Rock. Гостите от Германия ще са Phuture Traxx (Neverending / IAMT) и Toby Rost (ReWashed / Italo Business). На сцената ще се качат още родните артисти Vladin & BD, Fartech и Sajet & Izabela.

Отдавна не се е случвало да се организира парти с такъв мащаб! Билетите в момента са 12 лева (до изчерпване на количествата). Следващата цена е 15, а в деня на събитието - 20 лева. Търсете ги в мрежата на eventim и магазините 4:20 Shop и Break Point.

А вие като какво ще се маскирате?
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!