Future Express @ Club Terminal 1


На 30-ти октомври голяма част от българския хип-хоп елит ще се събере в Club Terminal 1. Столичното заведение ще е домакин на партито Future Express, организирано от XPRSN.

В line up-a за вечерта личат огромна част от имената на най-силните български рапери. Почти всички звезди на XPRSN ще застанат на сцената на Club Terminal 1, за да представят различните си виждания към истинското хип-хоп звучене. Партито няма да се съобразява със стилове. Ще бъдат изпълнени огромно количество хардкор и класически рап песни. Всеки един от участниците във вечерта притежава огромен арсенал от авторски парчета, с които радва слуха на рап феновете. Лириката ще е от най-висока класа. Без излишни отклонения. Само висококласен речетатив и социални теми. Само истински рап и здрави инструментали. Изцяло в стила на XPRSN.

Списъкът с участници във Future Express е повече от силен:

- Leshper Art Crew
- MD Beddah
- Silent City & 4PK
- Van San
- Fogg & Dos Tress
- Chernogled
- So Called Crew
- Keranoff
- DJs: Unkle Billy & Wnng

Началният час на събитието е 22:30 часа. Вратите ще бъдат отворени в 21:00.
За партито са пуснати ограничено количество билети. Цената е 6 лева. Можете да намерите "ценните хартийки" в разпространителната мрежа на eventim.bg.Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!