"Ка'и честно!?" с FEEL, GRIGOVOR & NEGY @ Jazzmatazz - 11.10

Предстоящата събота е един от най-силните дни откъм партита от много време насам. За тежките бассери, HMSU организират вечер с Metalheadz в 4km Party Center. За любителите на по-мелодичният Jungle и ямайските ритми, Ragga Muffin празнуват РД в MixTape 5. А за раперите - за тях има "Ка'и честно!?" в Jazzmatazz.

"Ка'и честно!" е поредица от партита в столичния бар Jazzmataz, озвучени от DJ set на Feel и MC речетатив от Negy. Поредният епизод от сериала ще е факт тази събота от 22:00.

Feel /The Top Stopers/ е човек, който има добър поглед към рапа. Доскоро го доказваше само зад микрофона, но вече зачестиха и изявите му като DJ. Селекцията на Филип е доста разнообразна и неведнъж е карал публиката да избухва, когато застане зад пулта.

>> FeeL - Ка'и честно

Тази седмица Feel ще има помощник зад пулта. Специално за събитието селекция от качествен рап е подбрал и Grigovor. За повечето фенове, той е известен повече като МС, част от една от водещите формации на българската сцена - LOGO5 (заедно с Mr. Freesk). Но за по-запознатите с нощния живот в София не е новост, че Grigovor може и да пуска добре.
LOGO5 също наскоро "изскочиха" с нова песен. "Контра" излезе преди няколко дни и може би партито в събота ще е удобно място да се представи пред по-голяма публика.

>> LOGO5 - Контра

И тази вечер ще има стабилно присъствие зад микрофона. Със зверски рими отново ще ни залее Negy от FARS.
На бара ще се предлага "редовна" промоция - шотове на половин цена - 6 лева за шейкър. Входът ще е за без пари, а изхода - кой както може, с първия транспорт. Организаторите молят да си носите лични карти.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!