DnB workshop w/ L 33 @ betahaus, 02.11


Sound Ninja Music Academy са организация, която е решила да повиши музикалната култура на феновете на електронната музика. Със серия от workshop-и те показват тайните на продуцирането и миксирането на феновете на дигиталната музика, във всичките й жанрове и стилове. Вече ви запознах с едно от предстоящите събития на Sound Ninja в Backyard.
В началото на следващия месец (02.11, неделя), Sound Ninja ни предлага поредна DnB работилница. Този път лектор ще бъде the one and only - L 33!

В столичният клуб betahouse (ул. "Крум Попов" № 56-58) младият neurofunk гений ще ни представи открит урок в две части. В първата част, Даян ще ни "разглоби" в детайли последния си мегахит Melt (Addictive Behaviour), за да може всички в публиката да разберат как точно е направен този шедьовър. Ще последва и детайлно разнищване на най-новият трак на L 33 (който е запазен в тайна). Няма да бъдат запазени тайни, няма да се скрие нищо! Всички "трикове" и VTS plugin-и ще бъдат обяснени.
Във втората част също ще бъде заложенo на Ableton 9 Live. L 33 ще направи чисто нов трак точно пред очите на всички присъстващи. Мнението на всеки ще бъде прието. Ще имате уникален шанс да "помагате" на L 33 в изработването на ... кой знае ... може би новият му хит.

Билетите вече са пуснати в продажба. Тук можете да закупите билети на ранна цена. Входът на място ще струва 15 лева. Мероприятието е с начален час 16:00 и се очаква да продължи 4 часа. Такъв шанс не излиза всеки ден! Бъдете там! Станете част от събитието!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!