DnB събота (семинар и парти) @ Bar Backyard, 18.10, 18:00


Bar Backyard не спира да предлага на своите гости непрестанни басс-събития. DnB вечерите в бара следват почти една след друга, а за разведряване на обстановката често се правят dubstep и хип-хоп партита. Мястото е приятно и предлага уютна обстановка на своите фенове. Барът е добре зареден с качествени алкохолни и безалкохолни напитки. Музикалният фон винаги е на високо ниво. Селекция в бара предлагат както утвърдени продуценти с дългогодишен опит, така и прохождащи DJ с нестандартни виждания към басс-музиката.

Тази събота ще е малко по-различно. Да, ще има парти. Както винаги - от 22:00 часа. Но интересното идва преди това. В 18:00 барът ще отвори врати, за да предложи на посетителите си музикален семинар. Четири добре познати имена ще запознаят феновете с някои интересни неща в света на електронната музика. PanegaTa (Гръм и Бяс), Monk (Manners), Bruhu и Crash (Camp Sessions) ще бъдат достатъчно любезни, за да споделят част от своя дългогодишен опит.

Първата част на семинара ще е посветена на Ableton Live 9. Тракът на Manners "Prologue" ще бъде разчленен на съставни части, за да може всички да разберат детайлно как се създава DnB парче.
Втората част ще бъде урок по миксиране. Ще бъдат обяснени и сравнени предимствата и недостатъците на грамофоните, грамофоните и дигиталния винил (Serato).

Както споменах, парти ще има. Непосредствено след семинара.
В 22:00 часа четиримата лектори ще покажат на какво са способни в миксирането. Този път обаче няма да бъдат използвани стандартните CD плеъри. Селекцията ще бъде представена чрез грамофони, а DJ-те са се заредили (според слухове) с над 200 плочи.

Входът и за двете събития (семинар и парти) ще бъде 5 лева. Началото - 18:00 (22:00 за партито). Мястото - ул. "Шишман" № 22, или казано по друг начин - Bar Backyard.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!