Day Mar, Jason Little & Darpa @ 4km Party Center (14.11, петък)


ВАЖНО!!!
Поради пропускане на полета от Германия, Jason Little няма да може да присъства довечера. Неговото сценично време ще бъде разпределено между Mokushi & Nobody и SML. Партито в голямата зала ще бъде затворено от Shano DJ.

====================================

Голямата зала:

22:30 - Asparuh & Grozdanoff
00:00 - Dapra
01:15 - Joy & Metalix
02:15 - Mokushi & Nobody
03:15 - SML as Freakuience
03:45 - Day Mar
05:15 - Shano DJ

Малка зала:

22:30 - Balkan Hard Project
00:00 - SML as Freakuience
01:00 - Shano DJ
02:00 - D:Unknown & Viljnal Vahn Dahl
03:00 - Dreadkick
04:00 - Redish & Sorce
05:00 - Cuntroller

=====================================

Близо месец остава до най-мащабното Хардкор и Хард Техно събитие за сезона в София. B петък, 14.11, в храма на "тегавата" музика - 4km Party Center, ще гостуват холандската хардкор дива Day Mar (Masters of Hardcore) и хард техно и техно машините Jason Little (Jason's Mask, DE) и DAPRA (Italo Business, IT). Тримата брутални гости са поканени от три не по-малко брутални организации. Зад създаването на събитието стоят Gabbafreakz, Overload и NG Records.
Партито ще бъде в две зали. Освен гостите от чужбина, ще имаме честта да чуем и почти целия български Хардкор и Хард Техно елит.

=======================================================

Гостите:

> Day Mar (Мasters of Hardcore, Холандия) е ертист на booking агенцията на Masters of Hardcore (известна още като Most Wanted DJ Agency). Холандската стихия се занимава с миксиране и продуциране от около 10 години. За това време тя е била част от множество партита и фестивали от най-висока световна класа. Стилът й на миксиране е безпогрешен, а селекцията й е брутална, точно колкото външния й вид. Именно за това няма голям фестивал, който да мине без нейното присъствие. Dominator, Syndicate, DefQon1 и всички по-големи събития на Masters of Hardcore винаги вкарват в списъка с участници холандската блондинка. И публиката остава доволна от този факт.
Миналата година Day Mar издаде своя последен албум за Masters of Hardcore. "United States of Day Mar" придоби огромна популярност и се радва на голям брой продажби. Календарът с участия на дамата е запълнен до края на годината и за българската публика ще бъде голямо удоволствие, че Day Mar ще се изяви и на голямата сцена на 4km Party Center.

> Jason Little (Jason's Mask, Германия) започва своя път в музиката на крехка възраст. От 8-годишен  той усвоява свиренето на пиано, но бързо разбира, че не това е неговата голяма тръпка. Мелодичността и множеството клавиши на класическия музикален инструмент не удовлетворяват вкуса на младежа, който бързо вниква в красотата на тъмните, свръхтежки, изкривени и дълбоки басс-линии в ниските честоти,
Jason Little бързо набира скорост в хард техното и вече има колаборации с част от най-големите имена в бранша: Mario Ranieri, DJ Rush, Pet Duo и много други. Немският артист също успява да развива собствен лейбъл - Jason's Mask. Въпреки това той е издавал и за част от най-големите продуцентски компании в Европа.
Със сигурност Jason ще взриви публиката със своя сет. Пригответе се психически!

> DAPRA (Italo Business, Италия) започва кариерата си през 2008-ма година с миксиране на различни стилове на локални партита в Италия. Бързо обаче той намира своя стил в лицето на Техното. За кратко време Dapra подписва договори с най-големите италиански лейбъли. Малко след това започват и международните участия - в Швейцария, Германия и дори зад океана. След месец, италианецът ще гостува и на 4-ти километър.

=======================================================Други участници в мелето в голямата зала ще са:

> Asparuh & Grozdanoff (NG Records, България)
Asparuh & Grozdanoff - Facebook
NG Records
Asparuh - SoundCloud
Grozdanoff - SoundCloud

> Joy & Metalix (Overload, България)
Joy - SoundCloud
Metalix - SoundCloud

> Mokushi & NoBody (Event Horizon / Overload Bookings, България)
Mokushi - SoundCloud
Nobody - SoundCloud
Nobody - YouTube

======================================================

Участници в малката зала ще са:

> SML (Jason's Mask / Overload Bookings, България)
SML - SoundCloud

> SHANO DJ (Gabbafreakz.org, България)
Shano DJ - Facebook

> DreadKick (Overload Bookings / Mehr Druck Records, България)
DreadKick - SoundCloud

> Balkan Hard Project (Overload Bookongs, България)
Balkan Hard Project - Facebook

> Sorce & Redish (Gabbafreakz, България)
Gabbafreakz - Facebook

> Cuntroller (Overload Bookings, България)
Overload Official
Cuntroller - Facebook

=====================================================Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg. Цени:
- Билет - 26.00 лева
- VIP Билет - 32.00 лева
- Билет на входа - 30.00 лева
- VIP на входа - 40.00 лева
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!