БАСС Копам @ Copa Capana (24.10)

Пловдивският храм за басс-музика, Copa Kapana, е подготвил на феновете си втора поредна петъчна вечер, изпълнена с качествен DnB. На 24.10 на сцената на клуба ще застанат четирима от водещите Drum and Bass артисти в страната.

Рамо до рамо в организирането на събитието застават двете най-силни басс-организации в страната. HMSU и Mirizma обединяват сили, за да промотират любимата музика и на пловдивската сцена. В програмата на партито са включени четирима безкомпромисни артисти. Титаните EXo и Ogonek ще бъдат подкрепени от мощните млади таланти BzzzT и Faith.

Стиловото разнообразие на вечерта ще е гарантирано.
EXo /HMSU, Mirizma/ и BzzzT /Mirizma/ са едни от малкото хора, опитващи ce да въведат Autonomic DnB в България. И двамата притежават разнообразна селекция от дълбок и плътен DnB. Както в b2b, така и в индивидуалните си участия, двамата артисти са разклащали не един и два клуба, залагайки на мощно звучене в ниските честоти. Пловдивската публика вече се е запознавала със стила на миксиране на двамата артисти. Въпреки това изненадите са сигурни. И двамата представители на Mirizma са добри познавачи на DnB музиката и винаги могат да изненадат феновете с някакъв нов експеримент в движение.

Ogonek /HMSU, MetafiziQ/ е безкомпромисен последовател на тежкия звук. Дългите години работа в студиото са донесли славата на Валери като един от най-агресивните продуценти в целия свят. Собственият му стил, кръстен от самия него "OgoStep", вече е познат на феновете по цял свят. Негови тракове са били издавани от водещите Hardcore DnB лейбъли. Всеобщият любимец Ogonek предизвиква фурор със всяко свое участие, както в България, така и в чужбина. Освен с тежкия и нестандартен OgoStep, сетовете на Валери са изпълнени с продукция на собствения му лейбъл MetafiziQ Recordings.

Faith /Warfare Recorings/ е един от най-бързо развиващите се таланти на българската DnB сцена. Напълно отдаден на своята работа, Георги е сред водещите neurofunk продуценти в страната. Личното му творчество се характеризира с абсолютно изпипване дори на най-малките детайли във всеки трак. Faith има страхотно чувство за себекритичност и перфекционизъм. Това личи както от индивидуалните му проекти, така и от работата му по собствения му лейбъл Warfare Recordings.
Сетовете на Faith са истинско показно за миксиране на neurofunk. Георги успява да разнообрази любимия си стил с адекватни вмятания на високоскоростен TechStep, което доста се харесва на публиката при всяко негово участие.

Купонът в бар Copa Kapana ще започне в 22:00 часа. Входът е символичен: 4 лева преди 00:00 и 5 лева - след. За парти с такива участници сумата е направо смешна. Но, знаем си ги любимите артисти. Дават всичко от себе си, без да искат почти нищо в замяна.
Ако сте жители на Града под Тепетата или имате път към Пловдив, задължително посетете предстоящото събитие.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!