CERN (Renegade Hardware / Dispatch) @ MixTape 5 (6-ти Декември, Събота, 23:00)Future Sounds of Sofia
са ни приготвили поредно страхотно парти. На Никулден в столичния клуб Mix Tape 5 ще гостува една от най-големите звезди на световния Drum and Bass - Cern. След партито по случай издаването на първия си албум като лейбъл, FSS са ни още една главозамайваща вечер с един от най-нашумелите продуценти на световната DnB сцена.

Cern вече цяло десетилетие радва многобройните си почитатели с дълбокия си и тежък Drum and Bass. Новозеландецът е истински майстор на микса. Доказвал е това както в участията си по света, така и с множеството сетове за различни организации. Като продуцент, Cern притежава страхотен усет към deep и neurofunk звученето, като в доста случаи е показвал и добро разбиране към нашумелите в последно време minimal стилове в DnB (Autonomic, HalfStep ...). Негова продукция са издавали едни от най-големите лейбъли: Renegade Hardware, Samurai Music и Critical.

Съвсем скоро Cern издаде нов албум Under Another Sky. Преди около месец Dispatch Records пуснаха в продажба изданието. Точно това е поводът за визитата на новозеландския продуцент в България. На 6-ти декември Cern ще представи Under Another Sky на българските си фенове. Партито в MixTape 5 ще е част от световното турне на артистa за промотиране на новия му проект.

>>> SoundCloud
>>> Facebook
>>> Under Another Sky


******************************************************
******************************************************


Освен специалният гост на вечерта, в събитието ще участват и четирима DJ от България. Това са организаторите на събитието - Future Sounds of Sofia.

PHIRAH // PRESIZE // ROBUSTUS // SMARTECH

Future Sounds of Sofia (SoundCloud)

*****************************************************
*****************************************************

Партито ще се проведе на 6-ти декември от 23:00 в малката зала (В-Side) на MixTape 5. Входът за събитието е 10 лева, които ще се плащат на вратата. От организацията предупреждават, че залата има капацитет от малко над 200 човека, който има вероятност да се запълни. Не чакайте до последния момент, за да влезете!

За тези, които се чувстват късметлии, Autonomic DnB организира игра, в която някой ще спечели безплатен вход за партито. Повече информация можете да намерите във Facebook:

>>> Autonomic DnB

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!