Ума и Дума, СМА, Brigx & Unkle Billy @ 4 Cтаи


Следващата събота (25.10) ще се проведе страховито хип-хоп парти в бар 4 СТАИ. Зад микрофоните с качествен рап ще избухнат Ума и Дума и CMA. Селектори зад грамофона ще са Unkle Billy и Brigx. Купонът започва в 22:00, а входът ще е свободен.

Ума и Дума ще донесат малко морски климат в захладняваща София. Четиримата варненци добиха страхотна популярност с интелигентните си текстове и уникалния funky хип-хоп. Артистите ще са за втори път в бара на ул. Ангел Кънчев № 1. При предишната си визита, Ума и Дума взривиха главите на публиката. Очаква се същото да се случи и в събота.

СМА (или Created by а Mental Act) са софийски младежи, които имат безпогрешна лирика и усещане за хип-хоп. Артистите са сред изгряващите таланти на българската хип-хоп сцена, но бързо придобиха голяма популярност. С участието си на няколко концерта и фестивали на открито, СМА показаха, че има светъл лъч надежда за българската хип-хоп сцена.

Unkle Billy е селектор от класа. С абсолютна точност и правилен усет, той успява да миксира всякакви тракове. От най-новите, до най-класическите. Освен англоезичните хитове и ундърграунд парчета, Billy успява да вметне и доста качествени български парчета, с които изненадва публиката и кара всички да вдигнат ръцете си към тавана.

Brigx също разбира и владее идеята на смесването. Селекторът се занимава с хип-хоп от дълги времена и е усвоил уменията си в миксирането. Brigx е един от основателите на OSM Clan и със сигурност ще има с какво да изненада публиката в бар 4 СТАИ.

Ще стане парти! Не е за пропускане!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!