Breakalicious Night @ Bar Backyard, 24.10 - 22:00


Една от най-старите басс-организации в България, Breakalicious, ви кани да прекарате луда петъчна вечер с тях. На 24.10 HarryUp и Kenobi ще селектират интересна музика в Bar Backyard (ул. 'Шишман' №22).

Breakalicious са създадени преди повече от 10 години. През цялото това време Kenobi и HarryUp са били важна част от българската басс-сцена. Двамата са едни от пионерите на breakbeat-a у нас и до ден днешен не спират да следят новостите в този малко позабравен в страната стил.

За петък, 24.10, двамата са приготвили разнообразна селекция. Breakalicious няма да изневерят на стила си и ще зарадват феновете с много breakbeat. За по-затворените в "правилата" бассери, ще има и DnB в по-леките нюанси - liquid.
Както знаете, обстановката в Bar Backyard е доста friendly, така че няма да е чудно, ако зад пулта застане и някой от многобройните приятели на Breakalicious. Кой ще бъде това? Дори HarryUp и Kenobi не знаят. Изненадата ще е пълна, дори и за организаторите.

За тази вечер в бара ще има символичен вход на стойност 5 лева. Всеки посетител ще получи безплатна бира от спонсорите на събитието Grolsh. Партито е с начален час 22:00, а краят със сигурност ще е много след първият транспорт, така че - прибирането е гарантирано.

Напомням, че Bar Backyard се намира в жилищна зона и съседите (както повечето хора) държат на спокойствието си. Спазвайте правилата на бара и не пречете на живущите в близост! Ако партито не пречи на тях, и те няма да пречат на партито. Съобразявайте се и бъдете културни!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!