Basscatz & Zafayah - Real Life - The VideoBasscatz
В сряда Bassctaz ще представи видеото на новото си парче "Real Life". Тракът е с участието на Zaffayah (RootsRocket) и е част от предстоящият албум на артистът от Platform Music. Зад заснемането на клипа стоят YoFilms.

Тракът е интересна комбинация от дълбоки дъбстеп ритми (стандартни за творчеството на Basscatz и Platform Music) и вокали с подчертан реге привкус от майстора в занаята - Zafayah. "Real Life" вече звуча на партита в столицата. Последният път, в който тракът бе пуснат на събитие бе в събота на "Дъбов Лес" в Маймунарника. Освен на родна земя, парчето е звучало и в съседните държави Румъния и Гърция, където се прие повече от добре от публиката.

Zafayah
"Real Life" е вторият видеоклип, с който Basscatz представя своето творчество. Преди 2 години видеото на "Thriller". Сниман с техника от най-висок клас, представящ нестандартен сценарий, клипът не пожъна очакваният успех. Въпреки това след представянето му през декември 2012-та, в Platform Music се зароди идеята от лейбъл за безплатна музика, организацията да прерасне във водещo музикално издателство, съсредоточено върху продуцирането на dubstep в България и чужбина.

Работата около заснемането на видеото е дело на YoFilms. В клипа участват голям брой популярни професионални актьори, както и статисти-доброволци.
Ето го и целият състав, стоящ зад заснемането на "Real Life" (на английски):

Story: Ornelia Sole / Yordan Stoyanov
YoFilms
Director: Yordan Stoyanov
Director of Photography: Angel Balakchiyski
Editor: Bohos Tapakbashian
Costume Designer: Cornelia Sole
Make Up: Marina Mladenova
Colorist: Borislav Kostantinov
1AD: Ana Kitanova
Focus Puller: Georgi Marinov
Steadycam Operator: Kacy Parvanov
Graffer: Dimitar Pavlov
Cast:
Ralitsa Paskaleva
Anton Grigorov
Kitodar Todorov
Bashar Rahal
Tsvetelina Horozova
Kirkor Papazian
Samuel Korov


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!