Bass Retrospection @ Bar ZAR (ex Pulse) 06.11На 06.11 в бар ZAR (с предишно име "Pulse") ще се случи доста интересно басс-събитие. По случай двойния Рожден ден на Антонио Димитров и Ясен Цанков, барът ще прелее от качествен Old School DnB.

Идеята на събитието е чудесна - ще бъдат пуснати стари парчета, от зората на Bass музиката. Това ще е уместно разнообразие на фона на превъртяните от слушане тракове в последно време. Най-накрая леко омръзващите нови релийзи ще бъдат заменени от едновремешните позабравени класики.

Зад пулта ще застанат добре познати имена. Повечето артисти са с голям стаж на DnB сцената, а младите DJ са сред най-бързо прогресиращите таланти. Всички участници са се доказали като добри познавачи на DnB музиката и се очаква да покажат грандиозна селекция.

Артистите:

OGONEK (HMSU / Metafiziq)
Smartech (Target Dog / Funkstuff / FSS) b2b Sizmal (Sketches)
Shibby b2b Scop (Sketches)
Pandemic (Sketches / Warfare) b2b Faith (Underground Warfare / Warfare Recordings)
Ctrl+J a.k.a. Jahska

===========================================

Партито ще започне в 11 вечерта. Входът е минимум 2 лева. Ако искате, можете да дадете и повече. Всички събрани на входа средства ще бъдат използвани за благотворителност и ще бъдат изпратени по сметката на Йоанна Боровска Сотирова, известна повече като Joanna Syze.

Повече информация за каузата: Save Ioanna's Life


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!