BASS MAFIA @ BackyardТази седмица уикенда ще започне по-рано. В четвъртък (09.10) в бар Backyard (ул 'Шишман' №22), басс-мафията ще превземе нощта. Зад пулта ще застанат двама от доновете на най-старите басс-фамилии в Столицата - Breakalicious и Camp Sessions. HarryUp и Emil Prize се занимават с миксиране почти от самото начало на DnB в България. Стилът на двамата претърпя много метаморфози, но винаги бил твърдо свързан с басс-културата.
В четвъртък вечерта двамата ще изненадат публиката с разнообразна селекция. Очакват се да бъдат пуснати доста хитове, както и по-стари неща от "дълбините" на DnB историята. А кой знае? Може да се премине и към други течения в басса.

LineUp:

Emil Prize /Camp Sessions/
HarryUp /Breakalicious/

Партито е със свободен вход. Започва рано - в 21:00, но не е казано, че трябва да ходите в самото начало. Носете си личните карти! Ако за първи път отивате в Backyard (странно), да знаете: клубът е приятен и винаги се правят добри партита. Недостатък е, че става малко задушно от време на време (особено, когато има повече хора). И ако евентуално излизате за цигара или за чист въздух навън, знайте, че се намирате в жилищна сграда. Хубаво ще е разговори на висок глас да се водят на улицата (Шишман), не в безистена. Петък е работен ден и повечето съседи на бара ще стават рано. Не е хубаво да пречите на почивката им, за да не пречат те на партито ;)

Други предстоящи партита:
>> 20 години METALHEADZ @ 4km Party Center - 11.10
>> Betafuture за пръв път в България - 10.10 @ Маймунарника


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!