Bar Jazzmatazz става на 2 години!


Любимият бар Jazzmatazz става на цели две години. На 24.10 една от най-готините дестинации за яки вечери в София ще открие новият си сезон (след кратък ремонт) с парти по случай рождения си ден.

За тези 2 години в бара се случиха много неща. Целият български рап елит изпя и селектира своите виждания за хип-хоп. Проведоха се и няколко незабравими (или незапомнени) Drum and Bass партита, при които заведението едвам побираше 1/10 от посетителите. В бара присъстваха и най-големите световни звезди, които са идвали в България. Jazzmatazz се превърна във фаворит за организиране на after- и pre- партита.

В петъчната вечер на 24-ти октомври, зад пулта на бара ще застанат трима емблематични за мястото селектори.

Starterass определено ще е голямата звезда на вечерта. Васко се слави като един от най-големите познавачи на хип-хопа в България. Авторските му проекти, както индивидуални, така и с X Team, винаги са били радост за ухото на всеки фен на истинския български рап. Селекцията на Starterass е повече от уникална. Освен любимите парчета, познати от позабравеното мегапредаване B Side (по вече несъществуващата телевизия MM), Васил ще подбере безброй нечувани до момента песни.

Feel е един от изпълнителите, които селектират често в бара. Филип има нестандартно виждане за хип-хопа и го доказва в умението си да подрежда уникални тракове, с които да забавлява публиката от началото, до края на партито.

Xonic също е познавач на хип-хопа. Почти няма голямо раппарти в София,което да не бъде подгрято от артистът на Camp Sessions. И този факт не е случаен - Xonic има страхотна селекция както от стари, така и от нови парчета. Подборът му винаги е уникален и публиката го оценява подобаващо.

Партито ще започне в 22:00 и ще приключи по светло. Вход ще има. Иначе откъде ще влезем? Но ще е за без пари. Ще се лее рап и алкохол! Барът става на 2 годинки, но акъл така и не влиза в него.
Пийте едно в Jazzmatazz за бъдещото дълголетие на клуба! Bass Blog пожелава на бара дълги и безпаметни нощи с най-готината музика!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!