3-ти Рожден ден на Ragga Muffin @ MixTape 5


Ragga Muffin празнува своя 3-ти Рожден ден тази събота. Събитието ще се проведе в MixTape 5 (подлез 'Галерия' на НДК) и е с начален час 22:00.

Ragga Muffin е организация, целяща да промотира всички стилове с ямайски корени или влечение (Ragga, Reggae, Dancehall, Jungle, Dub ...) в България. Членовете й са добре познати на българската публика. Тримата DJ: Emil Prize, Sava и XoniC вече събраха доста фенове около себе си. Освен членовеte на Camp Sessions, организацията има и силно присъствие зад микрофона. Харизматичния Jahmmy Youth е четвъртият член на Ragga Muffin.

След 3 години представяне на звуци от Ямайка, дойде време организацията да отпразнува своя 3-ти Рожден ден. Часът и мястото на купона са известни. А на сцената, освен членовете на Ragga Muffin, ще излезе голяма плеяда от добре познати звезди. Cheebook ще покаже бързите си рап умения зад микрофона. Като член на Sector Secta MC-то издаде видеоклип преди броени дни (Sector Secta - Усойни Мисли). Другите гости също са добре известни на публиката. Звездите на Roots Rocket: Zaffayah, Sen I и Kappa Irie са част от водещите реге изпълнители в страната. И тримата имат безброй проекти зад гърба си, а като поведение и начин на пеене, не отстъпват по нищо (освен по пигментация) на колегите си от Ямайка.

Своеобразен хедлайнер ще бъдат рап титаните от DRS. Момчетата са готови да покажат нов рагаскит. Имат уменията, имат и възможностите. Освен това Ndoe и Митака имат много нови неща за представяне. Ndoe взриви публиката с новия 'обърнат' One Shot - '10 от 10', а гостите в MixTape ще има и уникален шанс да чуят на живо новото парче на дуото от Добрич.

Входът за събитието ще е 5 лева до полунощ и 10 - след полунощ.

* Още в сряда (08.10) ще можем да подгреем за партито. Ragga Muffin, в лицето на PrizeXonic & Sava, ще гостуват в 164-тото издание на Jamaica Air Force @ Radio Reakcia и ще направят ударно представяне на съботния Рожден ден.

>> Сряда, 14:00 - 16:00 @ Radio Reakcia

Интересни линкове:

>> Ragga Muffin
>> Camp Sessions
>> Roots Rocket

>> Sector Secta - Усойни мисли
>> One Shot: NDOE - 10 от 10

Други партита през седмицата:
09.10 - Bass Mafia @Backyard
10.10 - BetaFuture @ Маймунарника
11.10 - 20 години Metalheadz @ 4km Party Center
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!